Aditiv za beton-Sika Viscocrete 4077 (20kg)

11.400,00 rsd

Šifra: 0049351 Kategorija:
Sika® ViscoCrete 4077 je snažan superplastifikator na bazi polikarboksilata koji je predviđen za visoke zahteve produžene ugradljivosti, kao i visoki stepen redukcije vode. Upotreba Sika® ViscoCrete 4077 je pogodan za proizvodnju visokokvalitetnog gotovog betona koji se spravlja na licu mesta. Takođe, ovaj proizvod pruža visoki stepen redukcije vode, visoku početnu konzistenciju i produženo zadržavanje konzistencije.

SikaViscoCrete 4077 je snažan superplastifikator na bazi polikarboksilata koji je predviđen za visoke zahteve produžene ugradljivosti kao i visoki stepen redukcije vode. Pogodan je za proizvodnju visokokvalitetnog gotovog betona koji se spravlja na licu mesta. Takođe, ovaj proizvod pruža visoki stepen redukcije vode, visoku početnu konzistenciju i produženo zadržavanje konzistencije.

Sika ViscoCrete 4077 je pogodan za proizvodnju visokokvalitetnog gotovog betona koji se spravlja na licu mesta. Ovaj proizvod pruža visoki stepen redukcije vode, visoku početnu konzistenciju i produženo zadržavanje konzistencije.

Posebno je pogodan za:
– Betone raznih namena kod kojih se zahteva visoka početna ugradljivost i produženo održavanje
– Visokokvalitetne betone
– Betoniranje na visokim temperaturama i kod transporta betona na velike udaljenosti i/ili u slučaju potrebe za produženom ugradljivošću betona
– Beton korišćen u visokokvalitetnim tehničkim projektima

TEHNICKO UPUTSTVO

sika-viscocrete-4077

VIDEO UPUTSTVO

Korpa