Sauna sa klupama od lipe – 1,8 x 1,8 m – 3,3m2

546.000,00 rsd

Kategorija:

Saune po meri od lipe se odnose na izradu saune koristeći drvo lipa. Lipa je vrsta drvenog materijala koja se cesto koristi za izradu saunskih kabina zbog svojih karakteristika.

Lipa je mekano drvo koje je popularno u saunama zbog svoje svetle boje i finih tekstura. Ima prirodnu otpornost na truljenje i insekte, što ga čini pogodnim za vlažne uslove u sauni. Lipa je takođe poznat po tome što se ne zagreva previše na visokim temperaturama, sto pruza udobnost pri sedenju ili lezanju na klupama.

Lipa ima dobra termalna svojstva, što znači da dobro zadržava toplotu u sauni. Takodje, aspen drvo ima prirodnu sposobnost da upija vlagu, sto pomaže u odrzavanju odgovarajuce vlaznosti u sauni.

Lipa ima prirodnu svetlu boju, obicno sa blagim zuckastim ili belicastim tonovima. Njegove fine i ravnomerne teksture daju sauni prirodan i elegantan izgled. Aspen drvo se cesto obradjuje kako bi se postigla glatka povrsina i poboljsala estetika.

Dimenzija saune: 1,8 x 1,8 m – 3,3m2 – 8kW

Sauna po meri se izradjuje u oformljenom prostoru sa klupama od lipe. U cenu je uključen sav potreban materijal za montažu, oprema i ugradnja.

U sklupu saune se dobijaju: sauna pec, abazur i lampa, termometar i hidrometar, vedro i kutlaca.

* Cene su bez PDV-a.

Korpa