Isomat AK Elastic (35kg)

8.750,00 rsd

Šifra: 0001246 Kategorija:

Dvokomponentni elastični lepak za pločice. Pogodan za lepljenje svih tipova zidnih i podnih pločica na vibrirajućim i dimenziono nestabilnim površinama kao što su gips-ploče, iverica, podovi sa podnim grejanjem, terase, balkoni, bazeni za plivanje itd. Ima i produženo vreme otvorenosti za rad. Za unutrašnju i spoljašnu upotrebu. U kombinaciji sa AQUAMAT-ELASTIC formira idealni sistem za hidroizolaciju i lepljenje.
Klasifikovan kao lepak za pločice tip C2 E S2 prema EN 12004 i EN 12002.

Površina koju tretiramo mora da bude čista, bez prašine, masnoće, boje, trošnih materijala, itd. Neophodno je kvašenje podloge pre nanošenja materijala.

Sadržaj jedne vreće 25 kg (Komponenta A) se dodaje u 10 kg tekuċine (komponenta B), uz stalno mešanje dok se ne formira jednolična masa. Može da se koristi mikser sa niskim brojem obrtaja. Mešavinu treba ostaviti oko 10 minuta da odleži, pa je opet promešati.
Lepak za pločice se razvlači (“češlja”) po podlozi pomoću zupčaste špahtle, kako bi se ravnomerno rasporedio po celoj površini.
Pločice se postavljaju utiskivanjem na željenu poziciju. Nanešeni lepak treba pokriti pločicama unutar perioda od 30 minuta da bi se izbeglo formiranje “pokožice”, tj. pre nego što namaz lepka počne da se steže.

Postosnja: 1-4kg/m2

TEHNICKE KARAKTERISTIKE

s-ISOMAT-AK-ELASTIC

Korpa