Diainver Wintersleep zimska tečnost za odrzavanje 5L

5.115,00 rsd

Šifra: 0004740 Kategorija:

Kompletan tretman bazenske vode za kupanje sa jednim proizvodom u zimskom periodu. Najbolji efekat daje u kombinaciji sa Dispenser Wintersleep

WINTER SLEEP se koristi za održavanje bazena tokom zimskog perioda. Sredstvo ima dezinfekcione, fokulirajuce i algicidne osobine i dovodi do nestvaranja algi i bakterija koje prouzrokuju propadanje vode i bazena.

Uputstvo za upotrebu:

Šok doza: Na kraju sezone, pre nego što se prekine sa održavanjem izvršiti hlorisanje uz pomoć Hlor granulata 60. Prvo dodajte 15 g Hlor granulata 60 po m3 vode. Nakon 2 sata, podesite pH vode između 7,2 i 7,6 koristeci pH minus ili pH Plus regulator.

Doza za održavanje: 

Sledećeg dana dodajte:Mekana voda: 3 litara na 100 m3. / Čvrsta voda: 4 litara na 100 m3. / Veoma tvrda voda: 5 litara na 100 m3.

Koristite opremu za fitriranje kako biste bili sigurni da se proizvod distribuira jednako kroz vodu. Preporučuje se ponovljanje doziranje WINTER SLEEP-a tokom zimske sezone.

Preporuke: Tretiranje vode treba vršiti kada je temperatura vode ispod 15º C.

U toplim klimatskim uslovima: Kada je to moguće, pokrenite opremu za fltriranje u redovnim intervalima.

U hladnim klimatskim uslovima: Uverite se da nivo vode ispod skimera. Ispraznite cevi za vodu. Postavite uređaj za fltriranje na površinu vode kako biste olakšali pritisak na zidove bazena.

UPUTSTVO ZA RESAVANJE PROBLEMA SA VODOM

UPUTSVO-ZA-RESAVANJE-PROBLEMA-SA-VODOM

KATALOG HEMIJE DIASA

KATALOG-HEMIJJE

UPUTSTVO ZA DOZIRANJE HEMIJE

Uputsvo-za-doziranje-hemije

Korpa